Ontdek Onze Missie

Maatwerkoplossingen binnen tijd en budget. Vertalen van digitale behoeften naar praktische websites. Ontwerpen, bouwen en beheren van online projecten.

Wie zijn wij

Ons verhaal

Bij PerfectMediaSolutions richten wij ons volledig op het maken en ontwerpen van websites. Of u nu een beginnende ondernemer bent of al jaren in de business zit, wij staan voor u klaar om u te helpen groeien op het internet.

Onze missie is simpel: wij willen uw online aanwezigheid verbeteren. Onze focus ligt op het creëren van websites die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Kortom, wij zorgen ervoor dat u online goed voor de dag komt.

Dus, als u op zoek bent naar een partner die u kan helpen bij het bouwen van een professionele website, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kies PerfectMediaSolutions voor een website die uw bedrijf naar nieuwe hoogtes zal brengen.

Ons werkproces

Een heldere route naar succes

01.
Gesprek

Wij beginnen met een gesprek. Wij willen uw visie en doelen begrijpen, en u leert ons kennen. 

02.
Ontwerpen

Na een diepgaande analyse van uw behoeften, gaan wij aan de slag met het ontwerpen van uw website.

03.
Bespreken

Wij presenteren het design aan u en bespreken eventuele wijzigingen of aanpassingen.

04.
Development

Met het goedgekeurde design gaan wij over tot de ontwikkeling van uw website. 

05.
Lanceren site

Na grondige tests en kwaliteitscontrole lanceren wij uw website. 

Onze kwaliteiten

Wat maakt ons beter

Maatwerk Website Ontwerpen

Wij blinken uit in het creëren van unieke websites die naadloos passen bij uw visie en behoeften.

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Onze websites zijn niet alleen fraai, maar ook eenvoudig te navigeren, wat tevreden klanten oplevert.

Uw Succes, Onze Drijfveer

Onze absolute focus ligt op uw tevredenheid en succes. We doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen.

Meest gestelde vragen en antwoorden

FAQ

Zeker, een van de voordelen van WordPress is de gebruiksvriendelijkheid, waardoor klanten zelf eenvoudige aanpassingen aan hun website kunnen maken.
Of het nu gaat om het bijwerken van teksten of vervangen van afbeeldingen.

De tijd die nodig is om uw website online te krijgen, varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type site, de omvang van de site en eventuele revisies die de klant aan het ontwerp wenst.

Over het algemeen, voor een standaard website, kunt u verwachten dat het proces ongeveer 4 weken in beslag neemt. Dit omvat het ontwerp, de ontwikkeling en eventuele aanpassingen op basis van uw feedback. Voor grotere, complexere websites kan de doorlooptijd langer zijn, terwijl eenvoudige sites mogelijk sneller kunnen worden gelanceerd.

Het is belangrijk op te merken dat de exacte timing ook afhankelijk is van de snelheid van communicatie tussen u en ons team. Een effectieve en tijdige uitwisseling van informatie en feedback kan het proces aanzienlijk versnellen. Ons doel is altijd om uw website zo snel mogelijk online te krijgen, zonder in te boeten aan kwaliteit.

De complexiteit van WordPress varieert afhankelijk van uw rol. Als u de hele website wilt bouwen, kan dit uitdagend zijn vanwege de vele plugins en thema’s die moeten samenwerken voor een goede werking.
In dit geval is professionele hulp aan te raden. Als uw taak echter beperkt is tot het beheren en bijwerken van de website, dan is WordPress minder complex en goed te hanteren.

WordPress biedt verschillende voordelen die het een populaire keuze maken voor websiteontwikkeling:

Ten eerste is er de ongeëvenaarde flexibiliteit en aanpasbaarheid. Of u nu een eenvoudige blog, een complexe e-commerce site of iets daartussenin nodig hebt, WordPress past zich moeiteloos aan.

Daarnaast is WordPress gebruiksvriendelijk, zowel voor ontwikkelaars als klanten. Het stelt u in staat om eenvoudige updates uit te voeren zonder technische kennis.

Met een grote gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers profiteert WordPress van regelmatige updates en heeft u toegang tot tal van plugins en thema’s.

Bovendien is WordPress geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor uw website beter vindbaar is in zoekresultaten, wat essentieel is voor online succes.

Tot slot is WordPress schaalbaar, wat betekent dat u kunt beginnen met een bescheiden site en deze kunt uitbreiden naarmate uw bedrijf groeit. Dit maakt WordPress een duurzame keuze voor de lange termijn.

Bij PerfectMediaSolutions hosten wij de websites niet voor onze klanten, maar we bieden uitgebreide ondersteuning bij het opzetten van hosting. Dit proces is verrassend eenvoudig en onze klanten hebben de flexibiliteit om te kiezen of ze hun bestaande hosting willen behouden of onze aanbevolen hosting willen gebruiken.
We raden onze gekozen hostingprovider aan vanwege zijn bewezen betrouwbaarheid en compatibiliteit met WordPress, gebaseerd op eerdere succesvolle projecten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op!

Offerte op maat.

Waar kunnen we u mee helpen?
Contactinformatie
Waar kunnen wij u mee helpen?
Laat een kort berichtje achter